Tips Geloofsopvoeding


Zoals beloofd tijdens de avond over geloofsopvoeding, plaatsen we hierbij een aantal documenten online die ouders kunnen helpen tijdens de geloofsopvoeding. 
Thema-avond geloofsopvoeding 0-4 jaar 
Thema-avond geloofsopvoeding 0-4 jaar werkblad 
 

Kofferproject

Vinden jullie het als ouders weleens een uitdaging om het geloofsleven binnen het gezin handen en voeten te geven? Wat wil je meegeven aan je kind(eren) en hoe kun je dat vormgeven op een leuke en ontspannen manier? 

Om de gezinnen met kinderen tussen de 4-12 jaar hierin te ondersteunen, heeft de Jeugdraad drie mooie koffers mogen samenstellen; koffers die op reis gaan bij de gezinnen. 

In elke koffer zitten weer andere materialen waar de kinderen en hun ouders thuis mee aan de slag mogen gaan. 

Denk hierbij aan een liedjesbijbel, spelletjes, een stoere bijbel in stripvorm en bijvoorbeeld ook verschillende preken schrijfboekjes om eens uit te proberen. Verder worden jullie als gezin ook uitgedaagd om allerlei opdrachtjes uit te voeren waarbij je bijvoorbeeld foto’s gaat maken, lekkere koekjes bakt en gaat uitdelen of iemand een kaartje stuurt. 

Nieuwsgierig geworden?

Geef je dan op via kofferproject@hervormdschoonrewoerd.nl

Wijziging viering Heilig AvondmaalEen commissie van gemeenteleden en kerkenraad heeft zich over de viering van het Heilig Avondmaal gebogen en een aantal wijzigingen doorgevoerd. Wij informeren u hier graag over via deze nieuwsbrief.