Collecte betalen via de app van Givt

Collecte betalen via de app van Givt

Als u meekijkt naar onze kerkdienst via www.kerkdienstgemist.nl is geven aan de collecte lastig. Gelukkig is daar iets op bedacht: via de app Givt, kunt u alsnog, via telefoon, computer of tablet, per collecte uw donatie doen. 
Wilt u gebruik maken van deze service, dan heeft u de Givt-applicatie nodig. Deze kunt u downloaden op www.givtapp.net/download. Wilt u uitleg? Kijk dan naar onderstaand filmpje. 
 

Givt - Samen blijven geven - Geven op afstand from Givt on Vimeo.

 
Tweede nieuwsbrief rondom beroepingswerk

Tweede nieuwsbrief rondom beroepingswerk
Klik hier om de nieuwsbrief rondom het beroepingswerk te downloaden en te lezen. 
 
Pastory: afscheid van Oekraïense vluchtelingen

Pastory: afscheid van Oekraïense vluchtelingen
Jan Meerkerk schreef elke week iets over de opvang van de groep Oekraiense vluchtelingen die dit jaar in de pastorie verbleven. 

Je kent het wel… de kaartjes met de tekst op de voorkant ‘wij gaan verhuizen’. Veelal een heel blijde en vrolijke boodschap + een foto van de oude en de nieuwe woning. Je bent blij en wilt je vrienden en familie informeren over deze nieuwe plek. Maar verhuizen naar een andere plek omdat je echte thuis je thuis niet kan zijn, met hoeveel pijn en verdriet moet je dan niet je koffers in pakken? En toch… in de komende weken rond 1 december gaan onze pastoriebewoners verhuizen. Nee, helaas niet omdat ze naar huis gaan… helaas niet, hun thuis lijkt voorlopig onbereikbaar. Maar omdat er plek is in Meerkerk in de opvang. Voor ‘onze Oekraïners’. Een plek met landgenoten die hetzelfde hebben meegemaakt, die hun thuis hebben achtergelaten, omdat thuis geen thuis meer kon zijn.
 
lees meer »
 
Download nieuwe Activiteitenkalender Download nieuwe Activiteitenkalender
Klik hier om de nieuwe activiteitenkalender te downloaden 
 
Vragen?

Vragen?
Van harte welkom op de website van de hervormde gemeente van Schoonrewoerd. Heeft u vragen over het geloof in God, over ons als gemeente, het bezoeken van een kerkdienst of wilt u graag verder in gesprek? 
Wees welkom om uw vragen te stellen. U kunt ons bereiken via predikant@hervormdschoonrewoerd.nl of scriba@hervormdschoonrewoerd.nl
Liever even bellen? 0345-642572
Altijd welkom.
Schroom niet! 
 
Tips Geloofsopvoeding Tips Geloofsopvoeding

Zoals beloofd tijdens de avond over geloofsopvoeding, plaatsen we hierbij een aantal documenten online die ouders kunnen helpen tijdens de geloofsopvoeding. 
Thema-avond geloofsopvoeding 0-4 jaar 
Thema-avond geloofsopvoeding 0-4 jaar werkblad 
 
 
Even voorstellen... pastor Ruud Baas Even voorstellen... pastor Ruud Baas


Geachte gemeenteleden,

Dankbaar voor het feit, dat ik als pastor vanaf 1 augustus in uw midden mag zijn, in dit prachtig uitgestrekte dorp te midden van boomgaarden en weilanden. Nu was ik al vaker in deze streek niet geheel onbekend want in een ver verleden heb ik nog mee mogen werken in de Vijfheerenlanden aan evangelisatie op de camping te Meerkerk en later in Asperen als pastoraal werker voor de opbouw van de gemeente. Inmiddels zijn mijn vrouw Dini en ondergetekende al  ruim 30 jaar getrouwd en wonen we sinds 2018  in Gouda.


 
lees meer »
 
Hulp nodig? Bel even...

Hulp nodig? Bel even...

Als vrijwilligers vanuit onze gemeente willen wij met elkaar zorg en ondersteuning verlenen aan gemeenteleden die tijdelijk en in geval van nood hulp nodig hebben. Heeft u hulp nodig? Schroom vooral niet! Het kan zomaar zijn dat we u kunnen helpen. En weet dat we dit ook graag even doen. Oppassen? Een boodschap doen? Een bezoekje om eenzaamheid te verbreken? Bel gerust even naar: 0345-616175 of 0345-505526 of via een mailtje naar: scriba@hervormdschoonrewoerd.nl
 

lees meer »
 
Kofferproject Kofferproject

Vinden jullie het als ouders weleens een uitdaging om het geloofsleven binnen het gezin handen en voeten te geven? Wat wil je meegeven aan je kind(eren) en hoe kun je dat vormgeven op een leuke en ontspannen manier? 

Om de gezinnen met kinderen tussen de 4-12 jaar hierin te ondersteunen, heeft de Jeugdraad drie mooie koffers mogen samenstellen; koffers die op reis gaan bij de gezinnen. 

In elke koffer zitten weer andere materialen waar de kinderen en hun ouders thuis mee aan de slag mogen gaan. 

Denk hierbij aan een liedjesbijbel, spelletjes, een stoere bijbel in stripvorm en bijvoorbeeld ook verschillende preken schrijfboekjes om eens uit te proberen. Verder worden jullie als gezin ook uitgedaagd om allerlei opdrachtjes uit te voeren waarbij je bijvoorbeeld foto’s gaat maken, lekkere koekjes bakt en gaat uitdelen of iemand een kaartje stuurt. 

Nieuwsgierig geworden?

Geef je dan op via kofferproject@hervormdschoonrewoerd.nl