Collectemunten Collectemunten
In de consistorie is elke eerste maandagavond van de maand gelegenheid om collectemunten te kopen.. Wanneer u een mailtje stuurt naar hoeft u niet zo lang te wachten. 
Het kopen van collectemunten in de consistorie is mogelijk van 19.30 tot 20.00 uur. 
 
Nieuwe activiteitenkalender Nieuwe activiteitenkalender
Wilt u de activiteitenkalender ook op uw scherm bekijken? Dat kan door op deze link te klikken. Ook is de activiteitenkalender ondergebracht bij 'downloads'. 
 
Live meekijken Live meekijken
 

Wilt u live de kerkdiensten meekijken? Of juist een dienst van eerder terugzien? Klik dan op deze link voor de website van www.kerkdienstgemist.nl 
 
 
Collecte betalen via de app van Givt

Collecte betalen via de app van Givt

Het is niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft, want bijna iedereen betaalt met de pinpas. En als u meekijkt naar onze kerkdienst via www.kerkdienstgemist.nl is geven aan de collecte ook lastig. 
Maar dat is nu verleden tijd. We werken met een nieuwe manier van collecteren, waarbij u met een applicatie op uw smartphone of tablet kunt doneren. Dat doen wij samen met Givt. Wilt u gebruik maken van deze service, dan heeft u de Givt-applicatie nodig. Deze kunt u downloaden op www.givtapp.net/download.

 

 
Huwelijksdienst

Huwelijksdienst
De huwelijksdienst in de hervormde gemeente in Schoonrewoerd is (terug) te zien via de website https://kerkdienstgemist.nl/streams/1052324 
Daar zijn overigens alle kerkdiensten op zondag (09.30 uur en om 18.30 uur) live te bekijken en later terug te zien. 
Graag tot ziens! 
 
Vragen?

Vragen?
Van harte welkom op de website van de hervormde gemeente van Schoonrewoerd. We willen een christelijke gemeente zijn in ons dorp waarin iedereen zich welkom voelt. Op onze website vindt u alle informatie over ons. Heeft u vragen over het geloof in God, over ons als gemeente?
 Wees welkom om uw vragen te stellen. U kunt ons bereiken via of
Liever even bellen? 0345-642572 Altijd welkom. Schroom niet. 
 
AVG, ook bij ons

AVG, ook bij ons
De nieuwe wet rondom de privacy is van kracht. Dat houdt behoorlijk wat in. Onze kerkenraad heeft daar goed over nagedacht en u kunt alle afspraken lezen. Klik hier voor het privacystatement van de Hervormde Gemeente in Schoonrewoerd
 
Lied van de maand Lied van de maand
 
Kerkdienst Live of Gemist Kerkdienst Live of Gemist
 
Hulp nodig? Bel even...

Hulp nodig? Bel even...

Als vrijwilligers vanuit onze gemeente willen wij met elkaar zorg en ondersteuning verlenen aan gemeenteleden die tijdelijk en in geval van nood hulp nodig hebben. Heeft u hulp nodig? Schroom vooral niet! Het kan zomaar zijn dat we u kunnen helpen. En weet dat we dit ook graag even doen. Oppassen? Een boodschap doen? Een bezoekje om eenzaamheid te verbreken? Bel gerust even naar: 0345-616175 of 0345-505526 of via een mailtje naar: 
 

lees meer »