VakantieBijbelClub 2021 VakantieBijbelClub 2021
We hebben het vorig jaar een keer over moeten slaan, maar dit jaar hopen we dat het weer kan: VakantieBijbelClub op 24, 25 en 26 augustus.

Dit jaar is het thema ‘Hallo, contact?!’ 

Het zal iets anders gaan dan we in het verleden gewend waren. We kiezen ervoor om het in drie groepen te houden, groep 1 en 2, groep 3 t/m 6 en groep 7 en 8, elke groep op een eigen locatie in het dorp. Om het te kunnen organiseren hebben we nóg meer vrijwilligers nodig, dus hierbij de dringende oproep om een steentje bij te dragen aan dit mooie en belangrijke werk :)

Wil jij een groepje kinderen begeleiden, een Bijbelverhaal vertellen, de kinderen van drinken en wat lekkers voorzien, op de kleine kinderen van de medewerkers passen of andere ondersteunende werkzaamheden doen? Geef je dan zo snel mogelijk op!

Het is mogelijk om aan te geven welke leeftijdsgroep je voorkeur heeft. Opgeven kan via de volgende link: https://forms.gle/cLtPB45WxF1TYoik8 

Alle hulp is welkom. Om verder te kunnen met alle voorbereidingen is het belangrijk om nu al te weten wie ons wil helpen, dus we zien uw aanmelding graag tegemoet :)

Voor vragen kunt u terecht bij Dineke Kamp, 0345-643930. 
terug