Pitstop 1e Klas VO - 16 jaar

Pitstop 1e Klas VO - 16 jaar
Zit je in het eerste jaar van het voortgezet onderwijs, of ben je al bijna zestien. Misschien heb je soms het gevoel dat niemand je begrijpt. Je wilt je eigen ding gewoon doen en niks meer.
Waarom begrijpen ze je soms niet? Vind je het leuk om met je 'lotgenoten' hierover eens ff lekker door te kletsen, dan is de deze club juist de plek waar je moet zijn. 
Even weg van thuis, is de Pitstop juist een plek waar je jezelf kunt zijn. Gewoon even met je vrienden nakletsen over school, je baantje, van alles en nog wat.

Maar dat niet alleen; ook de plek waar je vragen kwijt kan. Bestaat God wel, hoe kan ik Hem vinden, wat is geloof, wat wil God van mij ??? Misschien heb je nog veel meer vragen.
We weten niet alles, maar wel veel. Laat je inspireren en zorg dat je er bent :) Je bent altijd van harte welkom! Kom zoals je bent. 

Pitstop is op de donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur.
Voor data en contactpersoon zie de Activiteitenkalender 
 
 
Jeugd op Zondag 16+

Jeugd op Zondag 16+
Zondag, wat een saaie dag. Is dat echt zo? Nou, de JOZ-zondag in ieder geval niet.
Heerlijk ff onderuit op de bank en gewoon met je vrienden en vriendinnen eens na-bomen over van alles en nog wat. Nou ja, van alles en nog wat, we denken na over het doel van jouw leven, welke rol speelt God in jouw leven en wat betekent God dienen op de werkvloer.
Wie kent deze vragen niet? En heerlijk gewoon ff contacten, een hapje en een drankje, samen gezellig eten als dat zo uitkomt. Eigenlijk mag je de JOZ gewoon niet missen. Wie vorig jaar geweest is, zal er zeker weer zijn. Ben jij 15+, zet dan direct de data in je agenda en houd deze zondagen vrij voor JOZ.
De deur staat voor jullie open, Bart en Lotte de Groot.

Voor contactgegevens zie de Activiteitenkalender 

 

 
Zaterdagavond Jeugdwerk

Zaterdagavond Jeugdwerk

Doorgaans 1 keer per maand, heerlijk ontspannend, geweldig inspannend, alle ruimte voor jezelf en dat met tientallen andere jongeren uit je omgeving. Sportief, actief andere jongeren ontmoeten. En wie weet, vind je de liefde voor je leven.
ZAJW, als je samen met anderen eens echt een leuke zaterdagavond wil.
Voor de data let op de Zaaier. Meer weten?  Bel even Caroline Meerkerk, tel. 0345-642121.