Takenlijst van de kerkdeur Takenlijst van de kerkdeur
In de gemeente wordt er veel werk verzet. Soms wordt het werk verdeeld onder meerdere personen, maar vaak ook maar onder een klein groepje mensen.
Daarom leek het ons goed met jullie te delen wat voor werkzaamheden er zijn.  Misschien vind je het leuk om met je handen te werken en zou je ook graag iets willen doen voor de kerk.
Of je bent goed in leiding geven en zou je talenten ook voor de gemeente willen benutten. Kijk dan eens naar de lijst met werkzaamheden die we binnen onze gemeente hebben.
Wie weet zit er een mooie taak voor je bij die helemaal bij je past. Laat het dan gerust weten aan scriba@hervormdschoonrewoerd.nl.
In de kerk hangt trouwens aan de deur een analoog exemplaar van de lijst, je kunt ook daar je naam invullen. Als je vragen hebt, stel ze gerust. We hopen natuurlijk dat er iets voor je bij zit en je naam erachter zet.