Opening Winterwerk Opening Winterwerk
De warmste zomerdagen liggen weer achter ons, wat ook betekent dat de winter eraan komt. Wij wijn weer druk bezig met het voorbereiden van de opening van het Winterwerk. Op zaterdag 22 september willen we met elkaar een spannend spel spelen. Voor de ouderen is (indien gewenst) een apart programma. ’s Avonds willen we deze dag afsluiten met een heerlijke maaltijd. Zondagmorgen 23 september staat de kerkdienst in het thema voor deze winter: ‘Met hart en ziel’. Wij nodigen u uit na de kerkdienst in het kerkelijk centrum voor een kop koffie, thee of wat fris met wat lekkers. Nadere informatie met betrekking tot de invulling en opgave volgt in de komende weken. Reserveert u/ reserveren jullie de data vast in de agenda? We vinden het erg leuk als jullie komen!
De Activiteitencommissie Winterwerk.