Jeugd op Zondag

Jeugd op Zondag
Zondag, wat een saaie dag. Is dat echt zo? Nou, de JOZ-zondag in ieder geval niet.. 
Heerlijk ff onderuit op de bank en gewoon met je vrienden en vriendinnen eens na-bomen over van alles en nog wat. Nou ja, van alles en nog wat, we denken na over het doel van jouw leven, welke rol speelt God in jouw leven en wat betekent het bijvoorbeeld als je het hebt over 'God dienen op de werkvloer'? En misschien heb je zelf ook wel andere vragen. 

Heerlijk gewoon ff contacten, een hapje en een drankje, samen gezellig eten als dat zo uitkomt. Eigenlijk mag je de JOZ gewoon niet missen. Wie vorig jaar geweest is, zal er zeker weer zijn. Ben jij 15+, zet dan direct de data in je agenda en houd deze zondagen vrij voor JOZ :) 
 
 
Catechisatie Catechisatie
Verdieping in het geloof en onderwijs uit de Bijbel zijn onmisbaar. Er kunnen veel vragen zijn die je bezighouden, of je kunt het gevoel hebben dat er nog veel te leren is om het christelijk geloof en de Bijbel verder te ontdekken en te begrijpen. 

De catechisatie is er voor jongeren vanaf groep 7. Tijdens de catechisatie gaan we in gesprek om samen te leren wat de kernpunten van het christelijke geloof zijn en hoe je de Bijbel kunt verstaan en God beter leert kennen. 

De catechesatie is in het Kerkelijk Centrum, achter de kerk. 
 
Zaterdagavond Jeugdwerk (ZAJW)

Zaterdagavond Jeugdwerk (ZAJW)
Doorgaans één keer per maand, heerlijk ontspannend, geweldig inspannend, alle ruimte voor jezelf en dat met tientallen andere jongeren uit je omgeving. Sportief, actief andere jongeren ontmoeten. En wie weet, vind je de liefde voor je leven. ZAJW, als je samen met anderen eens echt een leuke zaterdagavond wil.
Let voor de data op de Zaaier of kijk ff op hun Insta-account! 
 
Jeugdclub groep 4, 5 en 6 Jeugdclub groep 4, 5 en 6
Eindelijk een avondje even niet heel vroeg naar bed. Zit je in groep 4, 5 of 6 dan vinden we het superleuk als je ook op de club komt! Een club waar we samen heel veel leuke dingen doen. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes luisteren naar een Bijbelverhaal, er samen over nadenken en er van leren. Maar ook samen leuke werkjes maken, spelletjes doen en er is ook best veel tijd om even lekker te kletsen. Je kunt het eigenlijk gewoon niet missen.
 
lees meer »
 
Jeugdraad

Jeugdraad
De jeugdraad bestaat uit de leidinggevenden van het jeugdwerk en een kerkenraadslid.
lees meer »
 
Jeugdclub groep 7/8 Jeugdclub groep 7/8
Voor alle kinderen van groep 7 en 8 is er een eigen club: Ontdek! Super gezellig even een avondje weg, luisteren naar de Bijbel en samen gezellig kletsen. De plek waar je school even mag vergeten, waar je gewoon jezelf kunt zijn. We luisteren naar een gedeelte uit de Bijbel; wat kan je leren van mensen uit de Bijbel? Heb je zelf belangrijke vragen over het leven? Hou je ook van een spelletje of klets je graag? Dan weten we zeker dat je het naar je zin zal hebben op de club. 
 
 
Tienerclub/Pitstop Tienerclub/Pitstop
Zit je in het eerste jaar van het voortgezet onderwijs of ben je al vijftien en heb je soms het gevoel dat niemand je begrijpt. Je wilt je eigen ding gewoon doen en niks meer.  Waarom begrijpen ze je soms niet?

Vind je het leuk om met je “lotgenoten” hierover eens ff lekker door te kletsen. Dan is de tienerclub juist de plek waar je moet zijn. Even weg van thuis, is de tienerclub juist een plek waar je jezelf kan zijn. Gewoon even met je vrienden nakletsen over school, je baantje, van alles en nog wat.

Maar dat niet alleen; ook de plek waar je vragen kwijt kan. Bestaat God wel, hoe kan ik Hem vinden, wat is geloof, wat wil God van mij? Misschien heb je nog veel meer vragen. We weten niet alles, maar wel veel. Laat je inspireren en zorg dat je er bent.