Mooi weer in het Paasweekeinde? Doe mee aan de paaswandeling! Mooi weer in het Paasweekeinde? Doe mee aan de paaswandeling!

Voor jong en oud uit de gemeente is er een Paaswandeling gemaakt die van Goede Vrijdag 2 april t/m maandag 5 april (tweede paasdag) te wandelen is. Voor de jongste kinderen is er een speurtocht opgezet. Kun jij alle symbolen vinden?

Zit je niet op de club en heb je geen bouwplaat gehad, maar wil je wel graag meedoen, bel dan even naar Joke (0611528013) of Andrea (618456).

Tijdens de wandeling komt u op acht verschillende punten een poster tegen, neem de tijd om deze te lezen en tot u door te laten dringen wat Jezus voor ons gedaan heeft. Naast deze bezinning is er bij meerdere stops een stukje film te zien, opgenomen door de jeugd van de kerk.

De route kunt u vinden op de website van de kerk (Klik hier voor de voorkant en achterkant van de flyer)
of in de tas aan de deur van het kerkelijk centrum.

Groeten van de jeugdraad en de kinderen van de club