Online Kerstnachtsamenkomst

Kerstnachtsamenkomst Schoonrewoerd bekijken vanaf 21.30 uur

Op 24 december om 21.30 uur is er vanuit de Gereformeerde Kerk -in samenwerking met de Hervormde Gemeente en de Hersteld Hervormde Gemeente- een kerstnachtsamenkomst. Het thema is: Er is toekomst! Klik hier voor de liturgie

Er zullen bekende en onbekende kerstliederen klinken met medewerking van een speciaal voor deze gelegenheid samengestelde zangroep en muzikanten uit Schoonrewoerd. Ook zullen er korte interviews en een overdenking te zien zijn en de kleuters uit het dorp zullen een lied zingen.

De collecte zal dit jaar gaan naar het project van Isabelle Langerak voor de vrouwen in Afghanistan, om hen een betere kans op een onafhankelijk leven, op een toekomst te geven.

De kerstnachtsamenkomst is helaas niet live toegankelijk, maar vanuit thuis mee te beleven via deze link: kerkdienstgemist.nl – Gereformeerde Kerk.

De liturgie is (ook al vooraf) te vinden op de Facebook- en internetpagina's van deelnemende kerken.