di 23 augustus 2016

Kerkelijk Centrum
Tijdstip:

Beroep op proponent Erwin van der Poel
We kijken erg uit naar 20 augustus wanneer de kerkenraad het officiële beroep indient bij proponent Erwin van der Poel uit Sliedrecht.

Van der Poel, 41 jaar en vader van drie dochters, heeft al meerdere keren bij ons gepreekt en is daardoor geen onbekende. Al in juli preekte Van der Poel bij ons ‘op beroep’ en kwam hij ook gezellig een kopje koffie meedrinken met de gemeenteleden in het kerkelijk centrum. Tijdens de daarna gehouden stemmingsvergadering bleek dat naast de kerkenraad, ook de gemeente unaniem is in de keuze voor Van der Poel als onze nieuwe predikant.

Om hem nog beter te leren kennen is op 23 augustus in het kerkelijk centrum een kennismakingsavond. We hopen hier natuurlijk alle gemeenteleden te zien, dus zet het alvast in uw agenda!
Uiteraard in dit alles zijn wij afhankelijk van de Eeuwige God. Wilt u bidden dat wij en de familie Van der Poel een mooie en zegenrijke ontmoeting mogen hebben.