Geen groepsindeling meer bij de kerkdiensten Geen groepsindeling meer bij de kerkdiensten
Nu er sinds 25 september 2021 weer versoepelingen zijn gekomen, is de groepsindeling voor de kerkbezoeken vervallen. We zijn ons ervan bewust dat er gemeenteleden zijn die toch graag afstand willen bewaren. Omdat we willen dat iedereen zich veilig en welkom voelt in de kerk hebben we besloten om de eerste vier banken van de voorste rij te reserveren voor gemeenteleden die daar behoefte aan hebben. (Twee van de voorste vier rijden zijn beschikbaar voor de mensen die graag afstand houden).

De komende periode monitoren we hoe het gaat en passen aan daar waar nodig.

Ook is overwogen de verdeling van de bezetting van de banken te laten zoals die nu is: om en om bezet.
Als daarvoor wordt gekozen moet echter de groepsindeling gehandhaafd blijven, omdat met een bezetting van om en om niet iedereen in de kerk past.

Goed ventileren blijft belangrijk en ook blijven we desinfectie voor de handen aanbieden bij de ingang.

En natuurlijk blijft gelden: heeft u klachten blijf dan thuis en kijk digitaal de diensten mee.