Dag van Nationaal Gebed, ook bij ons

Op woensdag 18 maart organiseren ChristenUnie, EO, Groot Nieuws Radio, MissieNederland en de Raad van Kerken in Nederland een Dag van Nationaal Gebed. Vanaf 19:45 uur is er een uitzending vanuit onze kerk, live te volgen via kerkdienstgemist.nl

Het gebed helpt om ongerustheid aan God over te geven, om anderen te zegenen en om God te vragen en Zijn bedoelingen te laten zien in moeilijke omstandigheden.

Inzet van deze dag is om te bidden met zoveel mogelijk christenen in het hele land, niet door fysieke samenkomsten maar door een ‘virtuele’ gebedsbeweging via internet en sociale media. De centrale gebedsmomenten zijn om 09.00 uur, 12.00 uur, 15.00 uur en als de dag om 19.00 uur wordt afgesloten. Daarna is er de mogelijkheid om via Groot Nieuws Radio met elkaar verder te bidden.

Woensdagavond zal er dus vanaf 18:45 uur vanuit onze kerk een uitzending zijn van ons gebed, waarin we aansluiten bij dit initiatief. Ook luidt om 19.00 uur onze klok, met de andere kerkklokken in heel Nederland mee. Voor meer informatie: https://portal.eo.nl/samengeloven/nationaal-gebed