Uitleg bij project Crux in Rosmalen

De opbrengst van de collectebussen bij de uitgang van de kerk is dit jaar bestemd voor het IZB-Project Crux in Rosmalen. In de grote Rosmalense nieuwbouwwijk De Groote Wielen is geen kerk maar ontstaan wel bijzondere ontmoetingen door het project Crux. De Rosmalense Dominee Wolter Stijf is samen met Marc en Barbara van Nieuw Amerongen nauw betrokken bij Crux. Zij waren zondag 28 augustus in Schoonrewoerd en vertelden tijdens de dienst over wat ze zoal doen in Rosmalen om het geloofsgesprek te voeren. Na de dienst hebben we op het kerkplein koffie gedronken en konden we, heerlijk in de zon, even bijkletsen en vragen stellen.
Wilt u meer informatie? Kijk dan gerust eens op deze link voor een interview met Marc en Barbara of op deze link voor een uitleg over wat Crux allemaal inhoudt.