Benefietconcert celliste Maya Fridman Benefietconcert celliste Maya Fridman


De Russische celliste Maya Fridman geeft op zaterdag 23 april, op uitnodiging van Schoonrewoerders Akkie en Hans Langerak een benefietconcert in de Gereformeerde Kerk (Dorpsstraat 48). De opbrengst van dit benefietconcert is voor 50% bestemd voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne via Giro 555 en de andere 50% gaat linea recta naar de opvang van de 22 vluchtelingen die in onze pastorie een veilig heenkomen hebben gevonden.

We zien ernaar uit elkaar te ontmoeten bij dit benefietconcert waarin naast Maya Fridman ook pianiste Marion von Tilzer zal spelen. Eerder gaf Maya Fridman al een benefietconcert in het Concertgebouw in Amsterdam, de Oosterpoort in Groningen, Tivoli Vredenburg te Utrecht en De Doelen in Rotterdam. Het is bijzonder om ook Schoonrewoerd aan dit rijtje te mogen toevoegen. 

Het reserveren van kaarten (u mag zelf bepalen wat u betaalt met een minimum van 12,50 euro) kan via een mailtje naar mayacello0423@gmail.com of via een telefoontje naar Hans Langerak (zie flyer). Het concert begint om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.15 uur. 
terug