Afscheid en verwelkoming

Tijdens de eredienst van zondag 8 oktober is Kees de Korte bevestigd en ingezegend als ouderling van onze kerkelijke gemeente. Dankbaar zijn we dat met de komst van Kees de Korte in de kerkenraad, het werk door mag gaan.
Met de komst van Kees de Korte hebben we tegelijkertijd afscheid genomen van Jan Meerkerk. Na ruim 12 jaar is hij sinds deze week geen  ouderling meer. En dat zal voor veel mensen best even wennen zijn. De Hervormde Gemeente te Schoonrewoerd heeft veel te danken aan Jan. Zijn inzet was tomeloos, evenals zijn energie en vertrouwen op de levende God waarin hij zijn kerkenwerk mocht doen. We danken God dat Hij Zijn kerk niet in de steek laat en hebben vertrouwen in de toekomst in de wetenschap dat we een gemeente van Christus zijn.
Wilt u in contact komen met Kees de Korte? Klik hier voor meer informatie.
De kerkdienst terugkijken kan door hier te klikken